Marius Baltag 3 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Am intrat in aceasta comunicate cu gandul de a imi face o idee in ce consta acest "stil de viata", pentru ca pentru mine si sotia mea vacantele "all inclusive" nu ne reprezinta. M-am inregistrat acum 2 ani pe forum si v-am urmarit ocazional, nu am rulota si nici autorulota. Anul acesta am schimbat Loganul pe benzina cu o masina diesel mai puternica si intentionez sa achizitionez si o rulota in viitorul apropiat. Insa planul este ca peste cativa ani sa schimb rulota cu o autorulota. 2 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Bine ai venit alaturi de noi @Marius Baltag Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Bine ai revenit ! Succes in ceea ce iti propui! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Salutare @Marius Baltag si bun venit alaturi de noi! Distribuie această postare Link către postare
Radu B 226 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Bun venit @Marius Baltag!!! Distribuie această postare Link către postare
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Bun venit pe forumul nostru. Aici ai sa gasesti cam tot ce trebuie pentru , , viata" de rulotist Iti doresc vacante cat mai frumoase Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 @Marius Baltag Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 @Marius Baltag, bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Trasnea Alin 147 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Ai inceput bine schimband masina cu una diesel. Spor si rabdare la cautat rulota ideala pt voi. Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Rulota AAA 218 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Salutare ! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2017 On 12.04.2017 at 12:04, Marius Baltag a scris: Anul acesta am schimbat Loganul pe benzina cu o masina diesel mai puternica si intentionez sa achizitionez si o rulota in viitorul apropiat.. Sectiunea Despre masina mea iti sta la dispozitie sa ne spui cateva cuvinte despre noua achizitie diesel... Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2017 Bine ai venit, tizule! Spor la cautat. Distribuie această postare Link către postare