Bogdan Stoica 25 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Am o rugaminte vreau sa fac acest traseu bucuresti pitesti slatina craiova drobeta turnu severin bigar baile herculane caransebes hateg deva sebes prislop salina turda salina praid Bucuresti Am 2 saptamini de concediu puteti sau stiti ce as mai putea vizita pe acest traseu nu conteaza daca mai fac un ocol vreau 10 zile sa ma plimb Si ce parere aveti eu ca masina am un logan Mcv diesel si trag dupa mine o rulota meteor lunar mai vin acasa de pe acest traseu , este greu sal fac eu sint incepator in ale rulotei ca sofer am vreo 27 de ani de soferie noi sintem 2 adulti cu 2 copii mai exact o famile Va multumesc pentru sugesti si pareri Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Am mutat aici acest topic, pentru ca ai mai deschis unul cu acelasi subiect, dar cu alt titlu... Deasemenea, te rog incearca sa scrii cat mai corect gramatical! Incepe cu litera mare frazele si tot cu litere mari denumirile localitatilor ! Pentru ca una e sa corectezi o greseala scapata intamplator si alta e sa corectezi un text de la un capat la altul... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Stoica 25 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Am o rugaminte vreau sa fac acest traseu Bucuresti, Pitesti, Slatina, Craiova, Drobeta Turnu, Severin, Bigar, Baile Herculane, Caransebes, Hateg, Deva, Sebes, Prislop, Salina Turda , Salina Praid Bucuresti Am 2 saptamini de concediu puteti sau stiti ce as mai putea vizita pe acest traseu nu conteaza daca mai fac un ocol vreau 10 zile sa ma plimb Si ce parere aveti eu ca masina am un logan Mcv diesel si trag dupa mine o rulota meteor lunar mai vin acasa de pe acest traseu , este greu sal fac eu sint incepator in ale rulotei ca sofer am vreo 27 de ani de soferie noi sintem 2 adulti cu 2 copii mai exact o famile. Va multumesc pentru sugesti si pareri Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Stoica 25 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 în urmă cu 3 ore, Daniel P a scris: Am mutat aici acest topic, pentru ca ai mai deschis unul cu acelasi subiect, dar cu alt titlu... Deasemenea, te rog incearca sa scrii cat mai corect gramatical! Incepe cu litera mare frazele si tot cu litere mari denumirile localitatilor ! Pentru ca una e sa corectezi o greseala scapata intamplator si alta e sa corectezi un text de la un capat la altul... Scuzati greseala 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri