Catalin M. 2 Semnalează Publicat 25 Aprilie, 2017 Am citit mult timp ca si guest, acum va multumesc pentru primirea ca si membru. Am o rulota de imprumut, de la tata si acum urmeaza si permisul pentru a iesi cu ea pentru ca sta de 2 ani. Inca nu am cunoscut-o 100% asa ca va mai dura pana o voi putea prezenta. Poate voi face lucrul asta la iesirile organizate. Va salut! P.S.: Fata este o Deathleffs summer edition din 2002 cred...mai bine atasez o poza. 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 25 Aprilie, 2017 Bun venit alaturi de noi @Catalin M. Iar rulota ...este BETON...pacat ca sta de atata timp Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 25 Aprilie, 2017 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Catalin M. 2 Semnalează Publicat 25 Aprilie, 2017 Tata a folosit-o foarte mult si a beneficiat de ea la maxim...acum este randul meu... Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 25 Aprilie, 2017 Salut si bine ai venit Catalin! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Aprilie, 2017 Bun venit alaturi de noi @Catalin M. , in aceasta frumoasa comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 @Catalin M. ma bucur ca a mai iesit la rampa inca un prahovean. Bine ai venit printre noi si poate, dupa bunul model adoptat aici in forum, undeva-candva comitem o intalnire a membrilor prahoveni. Vacante frumoase sa ai! 1 Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Daniel D 600 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 Bun venit! Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 Salutari si Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 @Catalin M. Distribuie această postare Link către postare
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 @Catalin M.! Distribuie această postare Link către postare
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 Salutare si bun venit! Distribuie această postare Link către postare