Robert U. 8 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 Salutari .. Sunt Robert Din Suceava am reusit sa achizitonez o rulota.( nu cea mai noua , sper ca nici cea mai veche ) Firma e Avondale model MayFly NU cunosc tare multe despre rulote dar imi place surubaiala:D P.s : ca nou membru va zic ca nu sunteti cei mai usor de abordat.. 3 Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 Bun venit in comunitate @Robertutz. Dupa cum ti-am mai scris, aici o sa gasesti raspunsuri la toate intrebarile tale. Chiar acum, Robertutz a scris: P.s : ca nou membru va zic ca nu sunteti cei mai usor de abordat.. Suntem usor de "abordat", acum totusi acest forum are un regulament care trebuie respectat. Si avem cate o sectiune dedicata pentru tot ce trebuie, ia-le pe rand si o sa intelegi forumul. 2 Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 Bun venit Robert, spor la surubarit! Distribuie această postare Link către postare
Robert U. 8 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 Are cineva o idee unde as putea gasi seria la batranica mea ? Geamu lateral e un pic crapat .. as putea gasi la cineva care dezmembreaza? sau o idee de reparatie ? sunt nou in domeniu .. e visu meu .. ( nevasta`mea zice ca`s ca un copil cu bomboanele in fata ) Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 @Robert U., ai adus-o pe TIR pana la Cluj cumva? Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 @Robert U. 1 Distribuie această postare Link către postare
Radu B 226 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 Bun venit !!! Distribuie această postare Link către postare
Florin Smolnicki 668 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 @Robert U., Salutare și Nu prea cred că suntem chiar atât de inabordabili.... Te vei obișnui cu forumul și cu toți colegii. Dacă ai timp și dacă dorești, sună-mă. Și eu sunt din Suceava. Aștept să ne auzim la un telefon. 1 Distribuie această postare Link către postare
Mugurel Vap 142 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 Bun venit in forum si in comunitatea noastra. Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 Salutare @Robert U. si bun venit in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 Salutare si bun venit! Nu conteaza ca este noua, nu conteaza ca este veche, important este ca este a ta. Sa va bucurati de multe iesiri frumoase. PS intotdeauna "cei mai buni" sunt mai greu de abordat si mai greu de gasit......... Distribuie această postare Link către postare
Robert U. 8 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 în urmă cu 16 ore, Levi N a scris: @Robert U., ai adus-o pe TIR pana la Cluj cumva? A fost adusa pe roti de unu de la Suceava.. din Anglia direct ca avea numerele lui .. Distribuie această postare Link către postare
Robert U. 8 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 în urmă cu 13 ore, Florin Smolnicki a scris: @Robert U., Salutare și Nu prea cred că suntem chiar atât de inabordabili.... Te vei obișnui cu forumul și cu toți colegii. Dacă ai timp și dacă dorești, sună-mă. Și eu sunt din Suceava. Aștept să ne auzim la un telefon. mi ar place.. speram sa reusim :D is cam prins cu treaba.. Distribuie această postare Link către postare
Alexandru Viorel 44 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 Vreme buna sa ai tot timpul, si sa te poti bucura de ea. 1 Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2017 Bun venit in mijlocul nostru Distribuie această postare Link către postare
Robert U. 8 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2017 Multumesc de urari sa dea Dumnezeu sa fie numa drumuri bune si vacante placute.. as fi vrut sa ies de 1 Mai .. dar nam reusit sa o igienizez.. ( am copil de 1 luna ) deci ..am nevoie sa fie curata ! 3 Distribuie această postare Link către postare
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 24 Mai, 2017 Sa o stapanesti cu bucurie, si sa va poarte in concedii placute. PS: cam zgarcit la poze. Distribuie această postare Link către postare
Vladulescuc 19 Semnalează Publicat 24 Mai, 2017 Bine ai venit! Sa va bucurati de ea! Distribuie această postare Link către postare