Coldea Ilie 6 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 Salutare rulotiști, mă numesc Ilie, am 24 de ani, sunt din Sibiu și de anul acesta sunt bucuros să ma declar proprietar de rulota. Încă nu am scos rulota la drum, dar nu mai e mult până acolo! Sper ca acest cămin mobil să ma scoată cât mai des din zona gri, urbanitatea începe să mă sufoce... În poza de mai jos, se pot remarca doi nomazi în devenire, (sotia, si eu) 4 Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 Bun venit in comunitate, . 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2017 Salutare @Coldea Ilie si bun venit alaturi de noi, in aceasta comunitate! 1 Distribuie această postare Link către postare
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2017 alaturi de Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2017 @Coldea Ilie 1 Distribuie această postare Link către postare
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2017 Bun venit alaturi de noi . 1 Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2017 Bun venit in comunitatea noastra care de acum este si a voastra! si Distribuie această postare Link către postare
Mugurel Vap 142 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2017 Salut, bine ai venit in forum si in comunitatea noastra. Iti doresc botezul cit mai curind. 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2017 Bine ai venit alaturi de noi @Coldea Ilie 1 Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2017 @Coldea Ilie, bun venit printre iubitorii de natura! Distribuie această postare Link către postare
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2017 Salutare si bun venit! Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 29 Aprilie, 2017 Bun venit in comunitate @Coldea Ilie, ma bucur ca se mai alatura ceva tineret in acest fenomen. Distribuie această postare Link către postare