Mihai Gabriela 2 Semnalează Publicat 30 Aprilie, 2017 Buna ziua, Sunt Gabriela si recent detinatoare a unei autoutilitare Iveco pe care, eu si prietenul meu vrem sa o transformam in autorulota. Pana acum am calatorit mult cu cortul, asa ca ne-am decis ca e momentul sa luam si casa in spinare . M-am inscris pe acest forum pentru a afla mai multe despre viata de rulotist si poate pot gasi mai multe informatii privind transformarea dubitei. O zi frumoasa, Gabriela 2 Distribuie această postare Link către postare
Daniel D 600 Semnalează Publicat 30 Aprilie, 2017 Bun venit Distribuie această postare Link către postare
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 30 Aprilie, 2017 Multa bafta in realizarea proiectului. Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 30 Aprilie, 2017 @Mihai Gabriela Distribuie această postare Link către postare
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 30 Aprilie, 2017 @Mihai Gabriela Distribuie această postare Link către postare
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 30 Aprilie, 2017 Bun venit pe forum si bafta cu proiectul ! Pana la urma cu multa munca , transpiratie si nervi sigur iese ceva bun . Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 30 Aprilie, 2017 Bun venit @Mihai Gabriela, spor cu proiectul! Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 1 Mai, 2017 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 1 Mai, 2017 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Mai, 2017 Sar'mana @Mihai Gabriela si bun venit alaturi de noi! Succes! Distribuie această postare Link către postare