Aura R 3 Semnalează Publicat 2 Mai, 2017 Suntem proaspeti posesori de rulota (de aprox o luna) - o Abbey Highlander 420ET din 1999. Tocmai am avut prima iesire cu rulota si suntem foarte incantati. Asa ca vrem sa facem cat mai multe in locuri cat mai frumoase. Bine v-am gasit si sper sa imparatasim dar si sa gasim multe lucruri si locuri frumoase cu acest grup. 2 Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Mai, 2017 Bun venit in comunitate! 1 Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 2 Mai, 2017 Bun venit @Aura R .Vacante multe si placute sa aveti! 1 Distribuie această postare Link către postare
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 2 Mai, 2017 Bine ai venit pe forum @Aura R! Il asteptam si pe Adrian pe forum Patricia mi-a povestit ca Luca a fost foarte incantat de iesire, povestind clasei intregi de aventura cu rulota. Poate weekend-urile viitoare organizam o iesire... Numai bine! 2 Distribuie această postare Link către postare
Aura R 3 Semnalează Publicat 2 Mai, 2017 48 minute în urmă, Silviu Pascu a scris: Bine ai venit pe forum @Aura R! Il asteptam si pe Adrian pe forum Patricia mi-a povestit ca Luca a fost foarte incantat de iesire, povestind clasei intregi de aventura cu rulota. Poate weekend-urile viitoare organizam o iesire... Numai bine! foarte tare ... nici noi nu stiam ca a fost asa incantat; o sa intre si Adi cu siguranta noi ne dorim cat mai multe iesiri ... abia asteptam seara faina! 1 Distribuie această postare Link către postare
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 2 Mai, 2017 Numai bine! Distribuie această postare Link către postare
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 Bun venit! Sa aveti parte de multe iesiri frumoase! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Mai, 2017 Sar'mana @Aura R si bun venit alaturi de noi, in aceasta frumoasa comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 7 Mai, 2017 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare