Catalin Ionescu 53 Semnalează Publicat 2 Mai, 2017 Buna seara, Catalin este numele meu, am 41 de ani, casatorit, copii si ceva timp liber, doresc achizitia unei rulote 4-5 persoane, echipata full, buget 3000 euro, sugestii? Multumesc ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 2 Mai, 2017 Buna seara si bafta in achizitie! Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 2 Mai, 2017 Salut si bine ai venit @catalin ionescu Distribuie această postare Link către postare
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 Multa bafta! Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 Bun venit in comunitate! Sugestiile le poti gasi in sectiunea Sfaturi achizitionare rulota, iar daca nu descoperi ce te intereseaza, initiaza topic nou si cu siguranta vei primii si raspunsuri. Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 @catalin ionescu Distribuie această postare Link către postare
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 Bun venit și drumuri lungi și bune alături de cei dragi ție . Citește, citește, învață și vei vedea în ce comunitate ai intrat 1 Distribuie această postare Link către postare
George B 1.815 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 Bine ai venit! în urmă cu 13 ore, catalin ionescu a scris: doresc achizitia unei rulote 4-5 persoane, echipata full, buget 3000 euro Vreau si eu 2 buc la banii astia, eventual peste anul 2000... Da-mi si mie de stire cand gasesti. Multumesc. Distribuie această postare Link către postare
Catalin Ionescu 53 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 în urmă cu 13 ore, Marius Dan a scris: Salut si bine ai venit @catalin ionescu oricine are sansa de a cauta , sigur am sa fac achizitia in perioada imediat urmatoare si am sa va prezint casuta mobila !!! Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 @catalin ionescu si spor la achizitia . Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Mai, 2017 Bun venit alaturi de noi @catalin ionescu si bafta! Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 7 Mai, 2017 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Catalin Ionescu 53 Semnalează Publicat 9 Mai, 2017 Va multumesc de primire, de la inscriere in acest forum am citit numeroase subiecte, am primit raspunsuri, o comunitate pe cinste, oameni minunati, experiente noi ! Abia astept sa gasesc rulota care sa fie ok familiei mele si gusturilor noastre , dupa care sa ne putem alatura la iesirile si evenimentele voastre ! 1 Distribuie această postare Link către postare