Dobrea Florin 69 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 Salutari si multumiri pentru accept in comunitatea voastra. Numele meu este Dobrea Florin din Constanta, dar de 10 ani casa mea s-a mutat in Marea Britanie. Se apropie concediul anual dar de data asta am hotarat sa ma intorc acasa cu masina si cu gandul de a-mi achizitiona si o rulota. Multumiri pentru informatiile impartasite pe forum, foarte utile mai ales pentru noi cei fara experienta. Ma inclin cu drag, Florin 3 Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 Bun venit alaturi de noi si multumim pentru cele scrise! Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 @Dobrea Florin Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 Bine ai venit alaturi de noi @Dobrea Florin Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 Bun venit in comunitate, Florin! Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 Bun venit. 1 Distribuie această postare Link către postare
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 Bine ai venit printre noi! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Mai, 2017 Salut @Dobrea Florin si bun venit in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 7 Mai, 2017 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 7 Mai, 2017 Florin! Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 8 Mai, 2017 @Dobrea Florin Distribuie această postare Link către postare