Bogdan Stoica 25 Semnalează Publicat 7 Mai, 2017 Rulota mea Meteor Lunar! Am cumparat-o anul trecut si sunt super multumit. Nu am nicio problema, i-am schimbat toata instalatia pe leduri, nu am infiltratii. Am cumparat-o cu 76 milioane, iar ca probleme mai vreau sa incerc sa-i schimb scotch-ul de la imbinarile intre foile de tapet. Am si mover si sunt multumit de el. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 7 Mai, 2017 Frumoasa, sa o stapanesti sanatos!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Mai, 2017 Sa o stapanesti cu drag! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 7 Mai, 2017 Foarte bine arata, vacante placute! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 7 Mai, 2017 @Bogdan2008, foarte bine arata rulota ta. Eu unul te invidiez pentru cuptorul incastrat in mobilier. Vacante multe si placute! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea Constantin 7 Semnalează Publicat 7 Mai, 2017 Faina, sa o stapanesti sanatos ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurel 101 Semnalează Publicat 7 Mai, 2017 Sa vă bucurați de ea ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicu N 5 Semnalează Publicat 7 Mai, 2017 Sa o stapanesti sanatos! Vacante placute! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Mai, 2017 S-o stapaniti cu drag, drumuri multe si vacante minunate! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Stoica 25 Semnalează Publicat 7 Mai, 2017 Multumesc mult pentru urarile voastre 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Doru A. 85 Semnalează Publicat 7 Mai, 2017 S-o stapaniti cu placere si sa va ofere vacante minunate! Drumuri bune! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 7 Mai, 2017 Sa aveti parte de ea!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 7 Mai, 2017 Sa o stapaniti sanatosi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri