Cosmin Oprescu 3 Semnalează Publicat 8 Mai, 2017 Numele meu e Cosmin Oprescu și am plăcerea sa alătur acestei comunități pentru a împărtășii cu voi impresii și informații despre călătorii și vacante cu rulota. Stimă! 1 Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Mai, 2017 Te invit sa schimbi numele de utilizator asa cum se cere in Regulament. Distribuie această postare Link către postare
Trasnea Alin 147 Semnalează Publicat 8 Mai, 2017 De unde esti? Distribuie această postare Link către postare
Cosmin Oprescu 3 Semnalează Publicat 8 Mai, 2017 în urmă cu 2 ore, Viorel a scris: Te invit sa schimbi numele de utilizator asa cum se cere in Regulament. Cu mare plăcere îl schimb domnul Viorel. Nu am găsit editarea pt nume încă. Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Mai, 2017 Incearca si cauta in forum si dupa acea postezi ceva ce nu gasesti, fiindca exista tutoriale afisate chiar pe prima pagina a forumului in partea dreapta. Te ajut cu link-ul Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Mai, 2017 Salutare si bun venit alaturi de noi! Distribuie această postare Link către postare
Cosmin Oprescu 3 Semnalează Publicat 8 Mai, 2017 în urmă cu 7 ore, Viorel a scris: Incearca si cauta in forum si dupa acea postezi ceva ce nu gasesti, fiindca exista tutoriale afisate chiar pe prima pagina a forumului in partea dreapta. Te ajut cu link-ul Dacă ar exista și tutoriale și pt Android.... Multumesc pt. informație oricum! Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 9 Mai, 2017 @Cosmin Oprescu fii bine venit Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 9 Mai, 2017 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 10 Mai, 2017 @Cosmin Oprescu. Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 10 Mai, 2017 Salutari si Distribuie această postare Link către postare
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Mai, 2017 Bun venit printre noi si vacante minunate pe viitor. Distribuie această postare Link către postare
Cosmin Oprescu 3 Semnalează Publicat 10 Mai, 2017 Mulțumesc prieteni. Va doresc toate cele bune. 2 Distribuie această postare Link către postare