Alex R 21 Semnalează Publicat 10 Mai, 2017 Seara buna. Cochetam de multa vreme cu ideea unei rulote, dar pana de curand nu s-a concretizat nimic. Sunt pasionat de obiecte si masini clasice in general. De cateva zile am devenit posesorul unei rulote, desigur clasice. Pentru ca in realitate rulota va trebui restaurata integral, cred ca am nevoie de mai multe informatii, deci cred ca am nimerit bine aici. Ma bucur sa ma alatur! Distribuie această postare Link către postare
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Mai, 2017 , si cum sa te numim ? Ca sa stim si noi sa-ti dam ceva sfaturi si idei in restaurarea rulotei si nu numai. 2 Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 10 Mai, 2017 Bun venit in comunitate @retro Te invit sa citesti regulamentul si sa iti schimbi numele conform celor scrise acolo. Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Mai, 2017 Salutare si bun venit alaturi de noi! P.S. Vezi cum faci si schimba-ti numele de utilizator, asa cum ti-a fost sugerat! Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 11 Mai, 2017 Bun venit alaturi de noi! Distribuie această postare Link către postare
Alex R 21 Semnalează Publicat 11 Mai, 2017 Multumesc frumos pentru atentionare!!! Si multumesc pentru urarile de bun venit. Chiar am citit regulamentul, dar peste chestia cu numele am cam sarit la jumatatea frazei pentru ca pseudonimul folosit nu face referire la vreo firma, reclama sau alte aspecte de genul. Ma numesc Alex. E ok daca pun la nume Alex Retro? Aproape sigur Alex R e deja folosit de cineva. Va rog de asemenea sa imi spuneti cum pot sa imi schimb numele. La edit profile se pare ca nu pot face asta. Multumesc. 1 Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 12 Mai, 2017 Salutari si Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 12 Mai, 2017 Incearca pasii din imaginile de mai jos 1 Distribuie această postare Link către postare
Enache Lucian 18 Semnalează Publicat 13 Mai, 2017 Bine ai venit pe forum! Distribuie această postare Link către postare
Alex R 21 Semnalează Publicat 13 Mai, 2017 Eusebiu, multumesc frumos pentru ajutor. Acum m-am conformat. Distribuie această postare Link către postare