Paul Badila 18 Semnalează Publicat 14 Mai, 2017 Poposeste cineva pe langa Sibiu de 1 Iunie, daca tot sunt atatea zile libere? Poate am si eu ocazia sa cunosc pe unii dintre voi. Prea departe nu plec ca abia am reparat masina dupa o tranteala groaznica si inca nu am incredere in ea....chiar daca am adunat-o cu manuta mea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 15 Mai, 2017 Buna dimineata, Te rog frumos sa citesti regulamentul si sa schimbi numele de utilizator in consecinta. Multumesc! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Paul Badila 18 Semnalează Publicat 21 Mai, 2017 Nimeni? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Mai, 2017 Ia legatura cu colegul @Dan Armeanu, ca sigur iese el pe undeva! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Paul Badila 18 Semnalează Publicat 24 Mai, 2017 Am luat si cred ca o sa ne vedem. ms. Poate mai vin si altii. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri