Florin Macri 1 Semnalează Publicat 15 Mai, 2017 Florin Macri ma numesc, am 45 de ani, familist convins, sper sa-mi conving nevasta sa ne cumparam o rulota! In rest, iubesc natura, sportul, fotografia si PINK FLOYD ! Numai bine la toata lumea ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 15 Mai, 2017 Am rugamintea de a citi regulamentul, apoi te rog sa schimbi numele profilului tau cu unul real. Numai bine! 2 Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 15 Mai, 2017 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 16 Mai, 2017 Salutari si Distribuie această postare Link către postare
Doru.b 10 Semnalează Publicat 16 Mai, 2017 Salutari de la Fagaras Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 16 Mai, 2017 Salutare @flobv Ne bucuram sa avem printre noi un om cu atatea pasiuni. Te rog frumos, fa-ne bucuria si mai mare si modifica numele de utilizator din flobv in Florin Macri. Multumesc anticipat! Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 16 Mai, 2017 Bun venit in comunitate! Vad ca suntem din acelasi oras si mai purtam si acelasi nume Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Mai, 2017 Bun venit in aceasta comunitate @Florin Macri! Distribuie această postare Link către postare