Ciprian I. 3 Semnalează Publicat 22 Mai, 2017 (modificat) Salutare .... dupa multe cautari am ajuns aici Vreau sa devin rulotist ... sa imi petrec mai mult timp cu familia, in natura ... Detin un auto 4x4, si as dori mai multe sfaturi despre acest hobby. Pentru inceput as dori sa inchiriez o rulota. In Constanta, ca de aici sunt, dar din pacate nu prea am gasit ... Poate ma ajutati in privinta asta ... Multumesc frumos! Modificat 22 Mai, 2017 de Radu Ghita Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Mai, 2017 Salutare si ! Pentru inceput, te rog sa-ti schimbi numele de utilizator, asa cum prevede regulamentul! Distribuie această postare Link către postare
Ciprian I. 3 Semnalează Publicat 22 Mai, 2017 Acum e mai bine ... sper ... unde se pot inchiria rulote in Constanta ? Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 22 Mai, 2017 Bun venit in comunitate! Pentru celelalte probleme ale tale, posteaza in sectiunile dedicate si sa lasam acest topic doar saluturilor. Distribuie această postare Link către postare
Ciprian I. 3 Semnalează Publicat 22 Mai, 2017 am pus ... 1 Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 22 Mai, 2017 Bun venit in comunitate @Ciprian I. ! Distribuie această postare Link către postare
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 22 Mai, 2017 Nu gasesti sa inchiriezi rulote in C-ta. Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 22 Mai, 2017 @Ciprian I. bine ai venit printre Ia forumul" la mana", citeste mult si atent, apoi reciteste.......si vei afla raspuns la intrebarile tale. Stiu ca pe multi ii irita recomandarea asta, dar din pacate doar astfel poti dobandi raspunsuri argumentate si cunostinte temeinice. Asa incat, pe viitor sa poti evita evenimentele neplacute, generatoare de nervi si cheltuieli. Succes ! Distribuie această postare Link către postare
Ciprian I. 3 Semnalează Publicat 22 Mai, 2017 Chiar acum, Radu Ghita a scris: @Ciprian I. bine ai venit printre Ia forumul" la mana", citeste mult si atent, apoi reciteste.......si vei afla raspuns la intrebarile tale. Stiu ca pe multi ii irita recomandarea asta, dar din pacate doar astfel poti dobandi raspunsuri argumentate si cunostinte temeinice. Asa incat, pe viitor sa poti evita evenimentele neplacute, generatoare de nervi si cheltuieli. Succes ! Cu siguranta am facut si asta ... Distribuie această postare Link către postare
Ciprian I. 3 Semnalează Publicat 22 Mai, 2017 43 minute în urmă, Gabriel.Gabriela a scris: Nu gasesti sa inchiriezi rulote in C-ta. Ce dragut ... ce naiba gasim in CT ... zici ca suntem la capatul lumii ... Distribuie această postare Link către postare