Eugen 0 Semnalează Publicat 22 Mai, 2017 Va salut pe toti Caut de foarte mult un forum de acest gen. Am de gand in viitor sa imi achizitionez o rulota si sper sa gasesc raspuns aici la o serie de intrebari pe care le am. Multe topicuri cu folos si drumuri bune! Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 22 Mai, 2017 @Euhen Sau Eugen??? Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 22 Mai, 2017 Bun venit alaturi de noi! Ai citit Regulamentul din forum? Chiar asa te cheama? E tare ciudat sa te strige cineva dupa acest nume. Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 22 Mai, 2017 @Eugen! Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 22 Mai, 2017 @Eugen Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 22 Mai, 2017 si sper cea ce cauti sa gasesti citind acest forum, Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Mai, 2017 Salut @Eugen si bun venit in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare