ZmoleM 3 Semnalează Publicat 29 Mai, 2017 Salutari de la Oradea. Zmole Mihai ma numesc. Am 35 de ani si sunt militar de profesie. In timpul liber mai practic vreo cateva activitati definitorii pentru mine, actvitati total diferite de profesia mea. Astea se vor afla pe parcurs. Am ajuns pe acest forum in timpul cautarilor mele de informatii despre rulote si autorulote. Momentan nu posed o rulota dar sunt in acel punct in care pun in balanta doua sau mai multe optiuni. Am sa va cer si voua in curand parerea?. O zi frumoasa va doresc si sper sa ne intalnim cat de curand prin campinguri. 3 Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 29 Mai, 2017 Bine ai venit Mihai Zmole! Ar fi frumos sa ne putem intalni, la un moment dat Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 29 Mai, 2017 Bun venit Mihai, bafta la cautat! Distribuie această postare Link către postare
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 29 Mai, 2017 Salutare si bun venit! Sa traiti! Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 29 Mai, 2017 Bun venit pe forum @ZmoleM! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Mai, 2017 Salut Mihai si bun venit in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 30 Mai, 2017 Salutari si Distribuie această postare Link către postare
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 30 Mai, 2017 Bun venit! Distribuie această postare Link către postare
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 30 Mai, 2017 Bun venit pe forum ! Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2017 Si succes in achizitionarea rulotei dorite! Distribuie această postare Link către postare