Cristian B 6 Semnalează Publicat 30 Mai, 2017 Numele meu este Badea Cristian, 50 ani, locuiesc in Bucuresti si doresc sa ma alatur acestei comunitati deosebite. De curand, am achizitionat o rulota HOBBY CLASSIC 370 din 1994, la care am adaugat o soba si un panou solar. Am facut o iesire in primavara aceasta in Bucovina, unde m-a prins si ninsoarea, rulota comportandu-se de minune. Plimbarea a fost de poveste... 3 Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 30 Mai, 2017 @Cristian B Distribuie această postare Link către postare
Cristian B 6 Semnalează Publicat 30 Mai, 2017 Ma bucur foarte mult, Multumesc! 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Mai, 2017 Salutare @Cristian B si bun venit alaturi de noi, in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 30 Mai, 2017 Bine ai venit in echipa noastra @Cristian B ! Si eu sunt din Bucuresti si detin o rulota Hobby 370 10 d classic construita in 1992. Poate ne intalnim sa vedem ce ne lipseste pe la rulote 1 Distribuie această postare Link către postare
Cristian B 6 Semnalează Publicat 30 Mai, 2017 In primul rand, multumesc. Mi-ar face placere sa ne intalnim Distribuie această postare Link către postare
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 30 Mai, 2017 Salutare si bun venit! Sa va bucurati de multe iesiri de poveste! Distribuie această postare Link către postare
Cristian B 6 Semnalează Publicat 30 Mai, 2017 Multumesc. Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 30 Mai, 2017 Bun venit alaturi de noi @Cristian B! Distribuie această postare Link către postare
Cristian B 6 Semnalează Publicat 30 Mai, 2017 Mulțumesc foarte mult pentru accept! Probabil mai ratez din răspunsuri, scuze, pana ma obișnuiesc cu forumul. O seara buna! 1 Distribuie această postare Link către postare
Radu B 226 Semnalează Publicat 30 Mai, 2017 Buna seara si bun venit @Cristian B ! Distribuie această postare Link către postare
Boros Valentin 13 Semnalează Publicat 30 Mai, 2017 în urmă cu 2 ore, Cristian B a scris: Numele meu este Badea Cristian, 50 ani, locuiesc in Bucuresti si doresc sa ma alatur acestei comunitati deosebite. De curand, am achizitionat o rulota HOBBY CLASSIC 370 din 1994, la care am adaugat o soba si un panou solar. Am facut o iesire in primavara aceasta in Bucovina, unde m-a prins si ninsoarea, rulota comportandu-se de minune. Plimbarea a fost de poveste... Bine ai venit pe forum calatori si drumuri multe! 1 Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 30 Mai, 2017 Salut @Cristian B si ! Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 30 Mai, 2017 Salut @Cristian B si ! Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 30 Mai, 2017 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare