Alexandru Gatlan 3 Semnalează Publicat 30 Mai, 2017 Buna ziua, unde as putea gasii in Bucuresti solutii pentru wc, caut un magazin specializat. Aveti ceva recomandari? Multumesc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Petre S 116 Semnalează Publicat 30 Mai, 2017 Buna seara, gasesti solutii pentru wc la Hornbach si roz si albastra. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 30 Mai, 2017 sau AICI , in Otopeni 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ceoarec Dan 0 Semnalează Publicat 7 Iulie, 2017 Buna ziua Am o problema grava ....Asa se intampla cand esti la inceput..... Pot gasi in comert un "inlocuitor de avarie" la lichidul pentru toaleta? Trebuie sa plec intr-o ora pentru 2 zile cu rulota si am observat ca nu mai am nimic nici lichid roz si nici albastru. In zona Reghin - Targu Mures nu gasesc nicaieri sau nu stiu eu unde sa caut Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Iulie, 2017 Solutie de avarie ar putea fi sa pui sus solutie de spalat parbriz, amestecata cu putin detergent lichid si jos poate gasesti niste prafuri descompunatoare pentru fose septice... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri