Marius Cojocaru 2 Semnalează Publicat 31 Mai, 2017 Bine v-am gasit colegi! Numele este Marius Cojocaru, am 44 ani si sunt din Craiova. De curand sunt proprietarul unei rulote TEC din anul 1993 (nu este foarte tinerica dar o iubesc maxim ) cu care am facut 2 iesiri pina acum .In perioada urmatoare doresc sa fac o revizie la instalatia electrica, si pe aceasta cale doresc sa adresez rugamintea celor care se pricep si sunt din zona Craiovei sa imi dea o mina de ajutor. In rest va urez numai de bine si la cat mai multe si frumoase iesiri! 2 Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 31 Mai, 2017 Salutari si Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 31 Mai, 2017 Bun venit in aceasta comunitate @Marius Cojocaru ! Distribuie această postare Link către postare
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 31 Mai, 2017 @Marius Cojocaru drumuri multe cu Distribuie această postare Link către postare
Cristian B 6 Semnalează Publicat 31 Mai, 2017 Bine ai venit, @Marius Cojocaru, in comunitatea noastra! 1 Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 31 Mai, 2017 @Marius Cojocaru Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2017 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2017 Bun sosit alături se noi ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2017 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2017 Bun venit Marius, cred că ai cel mai mare ajutor , în toate sensurile, caută în oraș acel OM care te poate ajuta. Drumuri bune și vacante frumoase !! Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2017 Bine ai venit alaturi de noi @Marius Cojocaru Distribuie această postare Link către postare
Mitru Constantin 16 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2017 Bun venit in comunitatea noastra 1 Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2017 @Marius Cojocaru Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2017 Bun venit pe forum! @Marius Cojocaru Distribuie această postare Link către postare
Trasnea Alin 147 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 Salutari si Distribuie această postare Link către postare
Sorin Draniceanu 206 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 Bine ai venit in comunitatea noastra @Marius Cojocaru ! Se mareste echipa de olteni, asta-i bine!Drumuri bune si vant din spate sa ai! In rest pentru orice problema vis-a-vis de rulota, postezi aici si sigur se va gasi cineva sa-ti dea sfaturi corespunzatoare! Distribuie această postare Link către postare