Mircea Oprea 4 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2017 Buna ziua Sunt Mircea Oprea din Cluj Napoca, am 52 ani si urmaresc de ceva vreme forumul. Inca nu am rulota, e in curs de achizitie, am inca cateva nelamuriri dar sunt pe ultima 100m. Sper ca in cateva luni sa ma laud cu achizitia. Bine v-am gasit si sper sa va cunosc si personal. 3 Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2017 @Mircea Oprea 1 Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2017 @Mircea Oprea Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2017 Bun venit in comunitate Mircea! Distribuie această postare Link către postare
Nelu Viorel 22 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2017 în urmă cu 4 ore, Mircea Oprea a scris: Buna ziua Sunt Mircea Oprea din Cluj Napoca, am 52 ani ... Bine v-am gasit si sper sa va cunosc si personal. Bun venit în gaşca noastră!... Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2017 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 Salut @Mircea Oprea si bun venit alaturi de noi, in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare