Serban S 37 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 Buna ziua, Ma numesc Serban, sunt din Sinaia, am 41 de ani si m-a prins microbul rulotistilor. Sunt familist, am 2 copilasi (4 si 6 ani) si imi plac calatoriile. Inca nu am o rulota dar sper sa gasesc una cat de curand pentru ca in august vreau sa plec cu ea in concediu. Daca e cineva binevoitor sa ma ajute cu ceva sfaturi de achizitie ii raman dator cu o cinste pe cinste ! Va salut cu respect! 2 Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 Salut Serban si bine ai venit! Ma bucur ca esti sinaian si ca vom putea schimba mai multe impresii tete-a-tete, pentru ca activitatea mea se desfasoara in cea mai mare parte la Sinaia. Despre rulote, intrebari si raspunsuri posteaza in topicurile dedicate! Daca vrei, poti sa ma suni. Numarul meu il gasesti la semnatura! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 Salut @Serban si bun venit alaturi de noi! Pentru inceput, arunca o privire in topicurile din sectiunea Sfaturi achizitionare rulota 1 Distribuie această postare Link către postare
Alexandru Viorel 44 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 Bun venit, si iesiri multe ... 1 Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 Bun venit in comunitate, bafta la achizitia casutei! @Serban Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 @Serban si spor la achizitionarea . Distribuie această postare Link către postare
Irimias Dan 0 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 Bravo ✌FELICITĂRI ⛴⛵✈Salutări de la Cluj ✌✌✌ Distribuie această postare Link către postare
Serban S 37 Semnalează Publicat 10 Iunie, 2017 Va multumesc tuturor pentru urari! 1 Distribuie această postare Link către postare
Serban S 37 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2017 Salutare, Am rulota...Elddis Shadowline 405 cp din 2000. Acum ma documentez pentru diverse accesorii si imbunatatiri... 1 Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2017 Sa o folositi sanatosi si asteptam prezentarea in topicul dedicat. 1 Distribuie această postare Link către postare
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 5 Iulie, 2017 Bun venit în comunitate! Distribuie această postare Link către postare