Dinu 41 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 Buna ziua prieteni ! Numele meu este Dinu. Sunt din Rm. Valcea si ma bucur sa fac parte din aceasta comunitate. Urmaresc cu interes de mai bine de un an acest forum si va pot spune ca am invatat deja multe din postarile/invataturile rulotistilor. Mi-am dorit sa intru pe forum cu tot cu rulota si am reusit. ? Dupa multe cautari m-am "agatat" de un Hobby Exclusive la varsta majoratului, cochet si suficient dotat, gata de actiune. Va multumesc pentru accept si abia astept sa va intalnesc in natura ! 3 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 Salutare @Dinu si bun venit alaturi de noi! Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 Bun venit @Dinu Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 Bun venit in comunitate @Dinu! Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 Salut si bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Iunie, 2017 Bun venit alaturi de noi! Te asteptam sa ne prezinti rulota in sectiunea Rulota mea Distribuie această postare Link către postare
Mitru Constantin 16 Semnalează Publicat 7 Iunie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare
Trasnea Alin 147 Semnalează Publicat 8 Iunie, 2017 @Dinu Distribuie această postare Link către postare