Alin B 7 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2017 Bine v-am gasit . Eu sunt Alin, am 33 ani si sunt din Oradea. De curand sunt posesorul unei rulote englezesti Abi Award Brightstar din '94 ( inca cu nr provizorii). Este cumparata tocmai din Galati cu 1500€. Fiind prima mea rulota, inca verific si incerc sa-mi dau seama ce si cum functioneaza intr-o rulota . Am gasit si defecte pe care am sa incerc sa le repar cu ajutorul vostru. Deocamdata atat, va atasez cateva poze cu "garsoniera" si am sa explorez si eu un pic forumul PS: Salutari Domnului Viorel, pe care am avut onoarea de al cunoaste tocmai pe olx ? si mi-a facut invitatia pe forum. 5 Distribuie această postare Link către postare
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2017 si sa o stapanesti sanatos. Vacante minunate alaturi de cei dragi . 1 Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2017 @Alin B 1 Distribuie această postare Link către postare
Alin B 7 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2017 Cum editez postarea ? ?... am facut o greseala si incerc sa o corectez .. "de a-l cunoaste pe Dl. Viorel".. oricum Va multumesc tuturor pt primire ! ? Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2017 Salutare @Alin B si bun venit alaturi de noi! 1 Distribuie această postare Link către postare
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2017 Sa o stapanesti sanatos si sa aveti parte de multe vacante frumoase! 1 Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 11 Iunie, 2017 Bun venit in comunitate! 1 Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 12 Iunie, 2017 Bun venit alaturi de noi! P.S. am modificat numele Virgil, fiindca toata lumea ma stie de Viorel Editarea o faci in termen de 20 minute de la postare. Incearca si prezinta-ne rulota in sectiunea Rulota mea si sa lasam acest topic doar prezentarii si saluturilor de bun venit. 1 Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 12 Iunie, 2017 ! Vacante cat mai placute ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 13 Iunie, 2017 Bun sosit alături de noi în această frumoasă familie a rulotiștilor ! PS. Frumoasă bijuteria englezească , să o stăpâniți sănătoși ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Alin B 7 Semnalează Publicat 13 Iunie, 2017 12 minute în urmă, Ciurea Sorin a scris: Bun sosit alături de noi în această frumoasă familie a rulotiștilor ! PS. Frumoasă bijuteria englezească , să o stăpâniți sănătoși ! Multumim frumos Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 14 Iunie, 2017 Bun venit in comunitate! @Alin B. 1 Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2017 @Alin B.Sper sa ne inalnim nu doar virtual, avem locuri frumoase in Ardeal 1 Distribuie această postare Link către postare