Dull 62 Semnalează Publicat 12 Iunie, 2017 Pentru weekend ul 23-25 iunie se preconizează vreo ieșire? Vreau sa ies in jurul Craiovei 100-150 km. Aștept pareri și eventual și participanți. Vreau sa testez noua rulota. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Valentina 28 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2017 Și noi o sa ieșim în weekend !Offcamping Calugareni sau Iepuresti. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dull 62 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2017 Și a fost tot Aprilia Park. 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2017 Felicitari @Dull pentru prima iesire facuta cu rulota! Ai ales un loc in care ai piscina la scara! Frumos locul!Ma bucur ca mai sunt uni investitori care inteleg ca o afacere se poate face si cu noi rulotistii! Se vede ca a fost o iesire pe cinste! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dull 62 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2017 (modificat) Mutumesc @Drinovan Ovidiu ne-am strâns 8 rulote și au fost vreo 20 de corturi. Modificat 2 Iulie, 2017 de Radu Ghita 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2017 Frumos! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2017 Felicitari pentru iesire @Dull si multumim pentru poze! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dull 62 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2017 (modificat) Mulțumesc @Daniel P, dar din păcate la topicul meu nu a răspuns nimeni prezent. dar nici o problema, acolo am găsit posibil viitori membri. Modificat 2 Iulie, 2017 de Radu Ghita 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2017 8 minute în urmă, Dull a scris: Mulțumesc @Daniel P dar din păcate la topicul meu nu a răspuns nimeni prezent dar nici o problema acolo am găsit posibil viitori membri. Cred ca era mai bine daca specificai exact locatia unde intentionai sa iesi, decat sa astepti propuneri si atunci cred ca erau mai multe sanse sa se alature cineva... Dar pana la urma, important e ca ai cunoscut colegi noi si v-ati simtit bine impreuna... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri