Tudordan 19 Semnalează Publicat 13 Iunie, 2017 Salutare, dragi impatimiti ai libertatii si ai calatoriilor, sunt rulotist inca de cand nici macar nu aveam permis, locuiesc in Cluj-Napoca, iar prima noastra rulota a fost un Burstner holliday, la care am renuntat de vreo 1 an si jumatate . Dorinta cea mai mare pentru care am acesat forumul a fost sa va cunos pe voi oameni faini si plimbareti ! Multumesc ! ps este prima data cand scriu pe un forum am citit regulamentul sper sa nu fiti foarte stricti cu mine si tot odata sa fiti intelegatori 3 Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 13 Iunie, 2017 si vacante placute @Tudordan! 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 13 Iunie, 2017 Bine ai venit pe forum ! Si noua ne-a fost teama la inceput, da' ne-a trecut. Vacante frumoase sa aveti ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Iunie, 2017 Salutare @Tudordan si bun venit alaturi de noi, in aceasta comunitate! 1 Distribuie această postare Link către postare
Tudordan 19 Semnalează Publicat 13 Iunie, 2017 Multumesc ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 13 Iunie, 2017 @Tudordan Distribuie această postare Link către postare
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 13 Iunie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Mitru Constantin 16 Semnalează Publicat 13 Iunie, 2017 Salut si bine ai venit in comunitate Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 14 Iunie, 2017 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 14 Iunie, 2017 Salutare si bun venit! Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 14 Iunie, 2017 Bun venit alaturi de noi! Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2017 Bun venit in comunitate.Ma bucur ca tot mai multi din ardeal intra pe forum, si poate reusim sa ne cunoastem nu doar virtual ci si la iesirile noasre din zona si nu numai. 2 Distribuie această postare Link către postare