Remus Ganea 5 Semnalează Publicat 19 Iunie, 2017 Ziua bună tuturor. Ma numesc Remus Ganea, sunt din Sibiu si deoarece intenționez sa cumpar o rulota .... m-am hotărât sa ma alătur comunității de rulotisti de pe acest forum. Sper sa-mi fie 'sederea' lunga si plăcută. 3 Distribuie această postare Link către postare
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 19 Iunie, 2017 si succes la achizitionarea rulotei dorite. Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 19 Iunie, 2017 Bun venit alaturi de noi si sa fii cat mai repede RULOTIST cu acte in regula adica cu ATELAJ.SUCCES. Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 19 Iunie, 2017 Salutari si Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 19 Iunie, 2017 @Remus.Ganea Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 19 Iunie, 2017 Bine ai venit alaturi de noi @Remus.Ganea . Sedere lunga si placuta iti urez si eu! Te rog frumos, intra in profilul tau si inlocuieste, la numele de utilizator, punctul cu o pauza, astfel incat sa apara Remus Ganea. Multumesc anticipat! Distribuie această postare Link către postare
Remus Ganea 5 Semnalează Publicat 19 Iunie, 2017 Multumesc de primire. @Radu Ghita ... done 2 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2017 Salutare @Remus Ganea si bun venit alaturi de noi, in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2017 Succes in achizitionarea rulotei dorite! Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2017 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare