Leru Liviu 6 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2017 Buna, Eu sunt Liviu, psionat de iesiri in natura si calatorii. M-am hotarat sa intru in comunitatea voastra faina pentru ca imi doresc sa devin rulotist. Am citit mai multe postari de pe forum inainte sa ma inregistrez si sunt incantat de calitatea oamenilor care scriu aici si de prieteniile sincere create in randul vostru. Momentan nu detin o rulota dar cu ajutorul vostru sper sa imi gasesc una potrivita. Va multumesc pentru acceptul in comunitate. O zi frumoasa tuturor! 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2017 Salut Liviu si bun venit alaturi de noi, in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2017 @Leru Liviu Distribuie această postare Link către postare
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2017 Bun sosit alături de noi ! Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2017 Bine ai venit și sper ca informațiile culese de pe acest forum, să ducă la alegerea rulotei perfecte pentru tine. Succes ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2017 Bine ai venit alaturi de noi @Leru Liviu Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2017 si spor cu achizitia! Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2017 Bine ai venit printre rulotisti Distribuie această postare Link către postare
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2017 Bun venit alaturi de noi! Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2017 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare