Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2017 De curand am fost cateva zile in campingul Seziskum din Turcia. Pretul a fost de 55 lei/ zi echipaj 2 persoane, rulota, masina, curent...etc. Ca dotari are : -toalete (asa si asa ) -spalatoare vase destul de ok -220v ( 225v masurat) -magazin alimentar +terasa -plaja impecabila dotata cu un nisip foarte fin si curat -umbrele si sezlonguri (noi) la discretie -frigidere de inchiriat 5.5 lei pe zi Minusuri : -lipseste umbra cu desavarsire -dusuri cam putine ( in zona apropiata a rulotei mele doar 2 ) -pisici la greu care , , umbla" la cosul de gunoi Raportul pret / calitate este destul de OK. 1 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2017 Fain, sa va fie de bine!Multumim de info, poze. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Doru Negru 156 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2017 (modificat) Sa va fie de bine! era bine daca anuntati ca vreti sa mergeti acolo , puteam vorbi cu administratorul sa va aseze in alta zona si sa va directioneze catre un amic turc ce are acolo rulota fixa , pentru iesiri pe mare la pescuit si pentru scoici . Oricum, una peste alta este ok campingul. comparativ cu cele de pe litoralul romanesc, este deasupra in raport calitate -pret-liniste . Modificat 2 Iulie, 2017 de Radu Ghita 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2017 @Doru Negru Multumesc frumos pentru ajutor. Plecarea mea a fost asa...pe , , fuga" . Este vorba despre Obed sau Oskan ? Mi-au oferit un loc pe la umbra dar era cam ...aglomeratie. Oricum a fost ok si in soare. Precum relatezi si tu este destul de ok campingul. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2017 30 minute în urmă, Marius Dan a scris: Fain, sa va fie de bine!Multumim de info, poze. Cu mare placere... Multumesc frumos. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Doru Negru 156 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2017 Oben este administratorul . 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2017 Multumim pentru prezentare@Cornel Mihailescu, felicitari! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2017 Foarte frumos si aici. La anul cred ca fac si eu Turcia. Ori cu rulota ori fara...! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2017 @Stefan P...si eu mai vreau la anul o Turcia... Dar undeva spre Kusadasi. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2017 Exact acolo! Dar facem cumva si ne organizam din timp. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri