Daniel D 600 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2017 Dragi colegi!Ieri m-am apucat sa demontez frigiderul si in timpul acestei operatiuni "am reusit" sa rup sonda de la termostat.Mentionez ca s-a rupt exact de la intrarea in frigider.V-as fi recunoscator cu orice sfat.Ce pot face in aceasta situatie?presupun ca nu va mai functiona daca o lipesc.Singura varianta cred ca este inlocuirea termostarului si de unde pot sa-l cumpar?merge oare orice model de termostat pentru frigider?va functiona si fara termostat macar pentru 10 zile(intentionez sa plec pe 3 iulie in camping Malul Marii).Va multumesc anticipat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2017 Clar inlocuire... Dar mege fara probleme si fara termostat...si mai ales la mare, unde ai nevoie si va trebui sa mearga pe maxim, ca sa fie berea rece permanent... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2017 Multumesc @Daniel P.O sa il montez pentru moment cu sonda rupta 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri