Bogdan B 58 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2017 Salut, tija care face legatura intre sistemul de franare de pe protap si cablurile de pe osie nu are niciun fel de sprijin intermediar si cam face burta. Exista vre-un fel de suport standardpe care sa se sprijine? Multumesc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2017 Salut @Bogdan B , normal cablurile de pe proțap au niste cleme tip u din tablă de oțel care au sistem de legat cabluri , asta standard , dar se poate mai clasic cu bride de plastic tipul celor cu care se leagă capacele pe genți la roți. Este bine să le legi pentru a nu freca și a face scurt pe proțap , spor la treabă ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan B 58 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2017 Nu ma refer la cablurile electrice, ci la tija metalica de la sistemul de franare... Pentru aceea ma intereseaza daca exista ceva sisteme standard, sau confectionez eu unul. Si daca o sa confectionez eu, mi-ar fi de folos ceva idei ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2017 Salut @Bogdan B Cred ca vorbesti despre tija filetata, nu? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan B 58 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2017 Da, despre acea tija. Este filetata cap-coada? La mine este cam ruginita si nu mi-am dat seama, dar e drept, nici nu m-am uitat atent la acest aspect... Gasesc vre-un fel de suport de sprijin? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2017 Este filetata ca sa poti regla frana si frana de mana, probabil mai trebuie sa reglezi putin si atunci nu mai are acea burta Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan B 58 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2017 Si daca ar fi mai tensionata, tinand cont ca are vre-o 3 m lungime, cred ca tot ar trebui sa o sprijin ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2017 Din cate tin minte acel sprijin este o simpla tabla prin care trece tija si este prins de podea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan B 58 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2017 Cam la asa ceva ma gandesc si eu, dar m-ar ajuta o poza. Pe net nu am gasit .... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2017 Poze nu am cu asa ceva, poate reusesc in weekend asta daca nu are cineva ceva poze! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan B 58 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2017 Te rog, daca reusestisa imi trimiti 1-2 poze ca sa ma inspir... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2017 Binenteles Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2017 @Bogdan B Tija este filetata numai la capat, pe o lungime de 15-20cm, pentru a regla cursa manetei care actioneaza frana de mana. Suportul de sprijin a tijei trebuie sa existe, deoarece tija franei este lunga, aprox.3m, (depinde de modelul rulotei). Acesta, normal, se gaseste cam la jumatatea tijei. Suportul de sprijin este din platbanda dimensiune 200x20x3(4)mm, in forma de ''L''.Pe o latura are 2-3 gauri (ptr. prindere de podeaua rulotei, cu holsuruburi), iar pe a doua latura are o singura gaura de 10mm, prin care trece tija franei. Poti sa ma suni pentru eventuale lamuriri/discutii!! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan B 58 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2017 Am inteles ideea. Eu ma gandeam la un sistem care sa faciliteze culisarea, dar tot ceva simplu. Revin maine cu idei (am timp sa ma gandesc la noapte ?) 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan B 58 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2017 L-am facut. Sper sa fie fumctional ... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 25 Iunie, 2017 Neata @Bogdan B uite asa arata la mine 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan B 58 Semnalează Publicat 25 Iunie, 2017 Sper sa isi faca treaba si modelul meu ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri