Aurel Vizireanu 132 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2017 Am achizitionat-o acum o luna pe 28 sunt programat la RAR, vreau sa va mentionez ca ma uitam doar pe anunturi dupa 2000 an de fabricatie, cum cele mai multe erau pe la Arad, m-am prezentat la fata locului am vizionat in jur de 10 rulote dezamagire totala. Neavand alternative am recurs la cele din 90'' si m-am ales cu Eriba din 92 dragoste la prima vedere. M-a bucurat faptul ca era gata de plecat la drum cu ea cort, butelie, rezervoare de apa etc totul functional doua zone de dormit nu are baterie si circuit de 12V, dar nu e problema ca-l fac eu. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2017 Sa o folositi sanatosi, bafta la RAR, poate ne zici ceva si de pret.Vacante placute! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2017 Sa o stapanesti sanatos! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Tarita Mihai 6 Semnalează Publicat 25 Iunie, 2017 Foarte frumoasa ! Felicitări și multe concedi plăcute .. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 25 Iunie, 2017 Sa va bucurati de ea ! Foarte frumoasa. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurel Vizireanu 132 Semnalează Publicat 25 Iunie, 2017 Va multumesc tuturor! Cat despre pret 3500E, probabil pare mult, dar am vazut cateva englezoaice din 2002-2004 la aceasi suma dar nu se compara cu eriba si cand spun asta nu ma refer la dotari ci la calitatea materialelor folosite. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 25 Iunie, 2017 Foarte frumoasa. Multe calatorii placute sa aveti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Petre S 116 Semnalează Publicat 25 Iunie, 2017 Frumos atelaj!! Sa il stapaniti sanatosi!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 25 Iunie, 2017 Frumusica, frumusica!! Sa o stapanesti sanatos!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 25 Iunie, 2017 Frumoasă și practică , să o stăpâniți sanatosi și drumuri bune să aveți . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2017 Sa o stapaniti cu drag! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2017 Sa aveti parte de ea!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2017 O rulota robusta si compartimentara bine! Imi place ca si calitate si ca design! Pe la ce greutate o fi? Felicitari pentru alegerea facuta si iesiri frumoase! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Mihaila 613 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2017 S-o stapaniti sanatosi! Probabil v-ati documentat, ERIBA e una dintre cele mai bune marci de rulote... Vant din spate! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurel Vizireanu 132 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2017 Drinovan Ovidiu@ MUltumesc! 800 kg proprie 1100 mma, abia am gasit este maximul care pot tracta cu masina mea Opel astra h 1.6. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurel Vizireanu 132 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2017 în urmă cu 2 ore, Alin Mihaila a scris: S-o stapaniti sanatosi! Probabil v-ati documentat, ERIBA e una dintre cele mai bune marci de rulote... Vant din spate! Multumes frumos. Da! Multe ore petercute pe internet. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2017 @Aurel Vizireanueste SUPER !!!!!!Drumuri bune sa aveti ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dinu 41 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2017 Buna treaba ! La drum cu ea si la multe impliniri impreuna ! Stil are, stapan are, vacante frumoase si multe sa va asigure ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2017 Felicitari pentru achizitie si vacante placute! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2017 Sa o stapaniti sanatosi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri