Costi Lupu 4 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2017 Buna ziua, ma numesc Costi Lupu avem o familie cu doi copii fata 12 ani si baiat 8 ani, proaspat proprietar rulota SPRITE Super an 2000 tractata de Jeep Grand Cerokee 2, 7 crd, va salutam din Cisnadie Sibiu. 2 Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2017 Bun venit alaturi de noi! Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2017 @Costi Lupu Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2017 @Daniel77 te rog sa-ti schimbi numele de utilizator, in conformitate cu regulamentul forumului. Multumesc! Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2017 Bun venit in comunitate! @Costi Lupu.Vacante placute sa aveti! Distribuie această postare Link către postare
Cristea Ioan 0 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2017 (modificat) Un sincer salut pt.toti membrii. Ma numesc Ioan Cristea(prietenii imi spun Cristi ), sunt din Caransebes si recent mi-am achizitionat o rulota Swift Challenger 470 din Anglia.Ma bucur ca m-ati primit in familia voastra si desi am 61 de ani o sa am nevoie de sfaturile voastre.Multumesc anticipat! Modificat 26 Iunie, 2017 de Cristea Ioan Distribuie această postare Link către postare
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2017 si vacante minunate va doresc. Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2017 în urmă cu 10 ore, Cristea Ioan a scris: Un sincer salut pt.toti membrii. Ma numesc Ioan Cristea(prietenii imi spun Cristi ), sunt din Caransebes si recent mi-am achizitionat o rulota Swift Challenger 470 din Anglia.Ma bucur ca m-ati primit in familia voastra si desi am 61 de ani o sa am nevoie de sfaturile voastre.Multumesc anticipat! Salut! Te rog sa deschizi un topic separat fata de cel al colegulu @Costi Lupu, in sectiunea " Prezentare membru" Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2017 Bun venit alaturi de noi, in aceasta comunitate @Costi Lupu! Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2017 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare