George B 1.815 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2017 Salut, Am fost intrebat de un coleg daca stiu centre de inchiare rulote, iar rasopunsul meu a fost negativ. Rog daca aveti cunostiinta de asa ceva, poate facem un topic de forma: Bucuresti - SC xxxxxx - telefon ...... Brasov - .... Daca se considera reclama, rog macar un MP cu un centru de inchirieri din Bucuresti +/- 50 km. Multumesc! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2017 Clujul este prea departe, imi pare rau. Aici sunt cel putin doua. Bafta ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2017 @Levi N Multumesc. Ideea este sa formam un topic unde toti colegii, sau vizitatorii site-ului, pot sa gaseasca acesta informatie, deci este binevenit si Clujul. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2017 Si la Brasov am vazut ca se inchiriaza rulote 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2017 Atunci postati aici centrele respective si datele de contact ale acestora! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 11 Iulie, 2017 1 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 11 Iulie, 2017 Centrul de inchirieri este binenteles in Cluj. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lupu Ciprian 97 Semnalează Publicat 11 Iulie, 2017 Se poate apela la Haff Motorhome Rentals de la Brasov care are si acolo RV-uri si are si la Bucuresti in curte la Motorhome cateva RV-uri ( RV recreational vehicle adica rulota sau auorulota ) pot fi gastii la adresa HAFF.RO patronul e Hrituleac Bogdan e ruloist si e un tip amabil, preturi 30-40 euro/zi pentru rulota sau 100-130 euro/zi autorulota. Am si eu 2 autorulote de inchiriat, 80-90 euro/zi, dar am indicat aceasta firma pentru ca eu nu mai am nimic disponibil pana in 15-20 august si modelele nu sunt la fel de noi ca ale lor. Pentru detalii ma puteti contacta la numarul 0722.227.048 Mai e un tip pe forum Bogdan Ionite care are 2 rulote de inchiriat undeva la 150 ron/zi, insa nu le inchiriaza pentru la mare pentru ca au fost aduse de clienti pline de nisip si cu probleme 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cosmin.man 25 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2019 (modificat) La Cluj mai este si Melc Travel - inchirieri autorulote Cluj. Site www.melctravel.ro telefon 0762662331, la care va raspunde subsemnatul. Modificat 5 Februarie, 2019 de Cosmin.man am introdus hyperlink gresit 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lupu Ciprian 97 Semnalează Publicat 22 Martie, 2019 Am disponibile pt 2019 rulota la 35-39 eur/zi respectiv autorulota la 80-90 eur /zi de inchiriat in functie de perioada /zona si respectiv nr de zile dorite ... modele 2005....2010... cu aer cond, boiler , cabina dus , separata , TV lcd , sat ... si alte optiuni de plus confort... Abbey GTS 3 pers 1100kg mma 1400 respectv FORD Trigano Chausson 130cp, 3 pers. tel 0722.227048 discutii numai in privat sau e mail lupucipriann@yahoo.com Mai este si o duba Mercedes Sprinter ( facuta ) convertita , care daca nu se vinde va intra la inchiriere... o expun . Se ofera fact. + la cerere Casco Ro sau Eur.... inclusiv asig de calatorie model 9695 daca e cazul http://www.9695.ro/ tarifele sunt all inclusive ADICA nu se percep alte taxe de curatenie, butelie , solutii Wc , asistenta , predare , primire ori servicii suplimentare .... Pt inchirieri vechime 5 ani permis minim si de asemenea contr. MINIM 7 zile ..inchiriere , in caz contrar tarifele sunt mai mari cu 50% La cerere se poate inchiria si o masina de tractat de 130cp . LUPU CIPRIAN tel 0722.227.048 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri