Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2017 Bine, @Daniel P, vino si tu cu noi!!!!. Gata, ne mutam, dar sunteti toti invitati in Ardeal. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2017 Intre 01-14 august am concediu, si foarte probabil sa dau navala peste voi... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2017 2 minute în urmă, Daniel P a scris: Intre 01-14 august am concediu, si foarte probabil sa dau navala peste voi... Sorry, off topic. Noi, Emil si Manu suntem in Vama Veche de la finele lui iulie pana se termina concediul sau banii ( cred ca prin 15-16 august). Te rog sa dai navala peste noi acolo. . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 Trebuie spus colegilor că am îmbinat ieșirea de off cu o cură balneară, în zonă sunt lacuri cu apă sărată dar și un nămol mai ceva ca la Techirghiol. Adaug și eu câteva poze pentru colegii care vor să viziteze zona : 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 Mai aduc și eu o adăugare la comentarii, sunt lacuri sărate și nămol 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 @Ciurea Sorin, numai asa putin te-ai namolit? Am vazut pe acolo turisti unsi cu namol din cap pana in picioare. E adevarat, la alta varsta. Cura cu namol+baie in lac sarat+ baie in lacul foarte sarat+ baie in lacul cu apa dulce= terapie de Bai Sarate Turda. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2017 Si de aceasta iesiri imi este tare dor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri