Levi N 1.259 Semnalează Publicat 28 Iunie, 2017 Intrebare pentru grupul "Rimetea/Baile Sarate" si nu numai (sau oricine doreste sa cunoasca) cine raspunde PREZENT la iesirea din Cheile Turzii? Cine doreste, cine pofteste sa ni se alature este bine venit, bine primit.Incet incet se aproprie weekend-ul. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian A 1.539 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 Salut, Unde, mai exact, la Cheile Turzii ? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 Prezent!Ne inscriem. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 21 minute în urmă, Cristian A a scris: Salut, Unde, mai exact, la Cheile Turzii ? S-a propus locul din stanga, langa izvor, in palcul de verdeata , paduricea de acolo. Ideal ar fi sa putem intra pe zona de dupa pod, in padure, dar nu cred ca ne lasa Salvamontul. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian A 1.539 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 De cate ori am fost, zona mi s-a parut destul de aglomerata, mai ales in week end. Dincolo de pod e arie protejata, putine sanse de campat. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian A 1.539 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 M-as baga si eu, de vineri pana luni, dar nu stiu daca o sa gasim suficient loc acolo pentru minim 3-4 rulote. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 9 minute în urmă, Cristian A a scris: De cate ori am fost, zona mi s-a parut destul de aglomerata, mai ales in week end. Dincolo de pod e arie protejata, putine sanse de campat. E mai oK la Rimetea? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian A 1.539 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 E mai OK Rimetea zic eu, mai ales daca ocupam tot locul acela, dar daca majoritatea vrea la Cheile Turzii, vin si eu acolo. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian A 1.539 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 Oricum vin cu pestele pentru bors luat, ca nu ma bazez pe pescuit, indiferent de locatie! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 Deci, ori Rimetea, ori Chei, unde doriti e bine. @Levi N start vot!!!!. @Dan Dan, se voteaza! @Ciurea Sorin, sunt zone frumoase, nu le-ai vazut inca! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 acum o oră, Emil Vinteler a scris: Deci, ori Rimetea, ori Chei, unde doriti e bine. @Levi N start vot!!!!. @Dan Dan, se voteaza! @Ciurea Sorin, sunt zone frumoase, nu le-ai vazut inca! Emil trebuie să văd cum stau cu lucru și zic prezent si eu la reuniune .Am cum intra să nu dau cu spatele de asfalt ? 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dan Dan 106 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2017 Vin oriunde dar la chei facem si traseul si pescuim un pic 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian A 1.539 Semnalează Publicat 30 Iunie, 2017 Cheile sa fie. Care cand vine? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 30 Iunie, 2017 în urmă cu 11 ore, Ciurea Sorin a scris: Emil trebuie să văd cum stau cu lucru și zic prezent si eu la reuniune .Am cum intra să nu dau cu spatele de asfalt ? Se intra bine, acolo coboara fara probleme autocarele mari cu turisti. Daca te hotarasti, sa te pregatesti de excursie pe traseul din rezervatie, cu incaltaminte adecvata. Traseul e amenajat, dar e mai placut sa nu ai probleme cu incaltamintea. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 30 Iunie, 2017 în urmă cu 9 ore, Dan Dan a scris: Vin oriunde dar la chei facem si traseul si pescuim un pic Mancam ce pescuim? Vai de noi! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 30 Iunie, 2017 în urmă cu 1 oră, Cristian A a scris: Cheile sa fie. Care cand vine? Noi cred ca de vineri dupa amiaza. Cine ajunge primul e rugat sa ocupe locul . 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 30 Iunie, 2017 Deci, Cheile raman! Si noi cred ca ajungem vineri dupa masa. Cine ajunge mai repede sa organizeze asezarea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dan Dan 106 Semnalează Publicat 30 Iunie, 2017 Eu la 6 plec din oraș cu încă o rulota deci doua locuri si ajungem in funcție de trafic cred maxim 8 seara Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 30 Iunie, 2017 Schimbare de ultimul moment, mergem la Rimetea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2017 S-aveti vreme buna baietii din Ardeal, distractie si sete maxima! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 Multumim @Daniel P Pe langa vremea buna am avut si companie placut, Emil Vinteler.Cristian A, Dan Dan cu un prieten. Pacat ca nu a ajuns si Ciurea Sorin 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2017 Salut, rulotime! Ne-am relocat toti pe la casele noastre - dar nu in acelasi timp si ne bucuram sa va salutam din nou. Asa cum ne-am asteptat, iesirea a fost frumoasa- dar cum sa fie altfel cu colegi ca voi: @Levi N, @Cristian A, @Dan Dan si Adrian( new)?. Din nou am avut cu noi viitoarea generatie de rulotisti ( rulotiste) in devenire. Cu catei, copii, rulote, dotari am ocupat un colt de poiana si ne-am bucurat civilizat, asa cum ne sta bine.. S-a deschis din nou bucataria de campanie unde am avut ajutoare marunte, dar eficiente-micutele rulotiste. Deci: ++++++++++- ne bucuram ca ne-am intalnit. Am avut parte si de un festival mai inedit- in Rimetea-sat: Double Rise Festival Torocko . Sa ne vedem cu bine si invitam pe toata lumea sa ni se alature.. 12 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dan Dan 106 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2017 Foarte bine ca de obicei !!!!!!!????????? 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2017 VOUA!!! Ca de obicei bine si frumos organizati!! Sa va fie de bine si sa mai faceti astfel de iesiri, asta inseamna RULOTISM adevarat!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian A 1.539 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2017 Salutare, vin si eu cu cateva poze. 12 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri