Alex R 21 Semnalează Publicat 28 Iunie, 2017 Salutare! Odata cu rulota, am avut norocul sa primesc si manualele originale. Poate ca sunt printre noi colegi care stiu de existanta rulotelor romanesti Felicia si Litoral. Cu siguranta insa au mai ramas foarte putine rulote din acest model, cat despre documentatie nu mai incape vorba. Iata deci unul din manualele originale ale rulotei romanesti Felicia 2800: 10 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Iunie, 2017 Frumos! Multumim @Alex R Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alex R 21 Semnalează Publicat 6 August, 2017 Iata si cel de al doilea manual pentru Rulota romaneasca Felicia 2800. Sper sa va fie de folos, poate mai apar persoane dornice sa restaureze asa ceva: 1 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 6 August, 2017 Imi place frana hidraulica Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 13 Iunie, 2018 Da interesant avea frana hidraulica! Pompa de frana la protap si cilindri de frana la saboti! Acelasi sistem de franare ca pe partea din spate de la dacie! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri