Enache Mihai Andrei 5 Semnalează Publicat 30 Iunie, 2017 Buna seara ! Ma numesc Enache Mihai , sunt din Vrancea si am 23 de ani. De cand ma stiu , iubesc iesirile cu cortul in natura , in familie sau prieteni...Acum 6 luni am decis impreuna cu tatal meu , ca ar fi timpul pentru a cumpara o rulota, si fara a ne documenta mai deloc (stiu greseala noastra) , am achizitionat un Beyerland Vitesse 495 T. Am fost impresionati de spatiul oferit de aceasta rulota , si fiind iubitori de off/camping , am aflat ca rulota nu este echipata pentru asa ceva. Ca prim update , am decis sa echipam rulota cu un sistem de panouri solare si acumulatori. Acum vine si prima rugaminte , asupra voastra colegilor , daca ma puteti ajuta cu o schema a circuitului electric , pentru aceasta rulota ! Orice parere si sfat este bine primita si luata in considerare. Va multumesc inca o data si astept raspunsurile din partea dumneavoastra. O seara frumoasa! 3 Distribuie această postare Link către postare
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 30 Iunie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2017 si succes in , , dotarea " rulotei . Vacante minunate sa aveti alaturi de cei dragi. 1 Distribuie această postare Link către postare
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2017 si sa stapaniti sanatosi rulota. 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2017 Salutare @Enache Mihai Andrei si bun venit alaturi de noi, in aceasta comunitate! In legatura cu intrebarile tale, te sfatuiesc sa studiezi topicurile din sectiunile tehnice si cu siguranta vei gasi si raspunsuri...Daca mai sunt neclaritati, intreaba acolo sau deschide topic nou...Succes! 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2017 Bun venit alaturi de noi @Enache Mihai Andrei 1 Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2017 Bun venit in comunitate! 1 Distribuie această postare Link către postare
Enache Mihai Andrei 5 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2017 Va multumesc frumos tuturor , si sunt foarte placut impresionat de activitatea pe acest forum. Este primul forum unde am fost primit cu multa caldura, cel putin eu asta am simtit cititnd comentariile voastre. Cu siguranta , mi.ar face o deosebita placere sa va intalnesc intr.o zona de munte , la un suculet de struguri ! Multumesc frumos @Daniel P pentru sugestii , si oricum a fost primul meu gand , sa ma "folosesc" de ideile celorlalti colegi , pentru a.mi asigura confortul pe care.l doresc in micuta casuta. 2 Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2017 Bun venit in comunitate! @Enache Mihai Andrei 1 Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 Bun venit în comunitate! 1 Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2017 @Enache Mihai Andrei 1 Distribuie această postare Link către postare