Florin Costinescu 2 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 Salutare colegilor , Ma numesc Florin , am 36 ani si sunt din Botosani . Deocamdata nu posed nici o rulota , de asta apelez la ajutorul vostru , deja am citit foarte multe informatii pe net pe care nu mai stiu pe care sa le bag la cap si care nu . Eu caut o rulota pt familia noastra ( 2 adulti si 3 copii ) , sa se conduca cu categ B , cu optiunile necesare , se merita noua /second hand ? si unde sa apelez pt oferte multumesc deocamdata Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 Bun venit alaturi de noi @Florin Costinescu 1 Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 @Florin Costinescu bine ai venit printre rulotistii sufletisti! Cat despre rulota pentru 2 adulti si 3 copii, care sa poata fi tractata cu permis categoria B, cred ca trebuie sa renunti la idee. Cu B poti sa tragi doar o rulota de maxim 750 kg Masa maxima admisa, desi sunt printre noi colegi care vor sustine altceva. Dar despre asta gasesti amanunte aici Vezi intai ce configuratie de rulota s-ar potrivi familiei tale, vezi apoi cu ce masina poti trage de ea in conditii optime tinand cont de locurile unde vrei sa ajungi (doar in campinguri sau si off). Abia dupa aia vezi ce permis ar fi necesar, adica B extins sau BE. In ordinea asta trebuie judecate lucrurile! Bafta! 2 Distribuie această postare Link către postare
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 Bun venit în aceasta comunitate! Citește, citește, învață...și întreabă, sunt foarte multi dintre noi să te ajute. 1 Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 @Florin Costinescu 1 Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 Bun venit în comunitate! @Radu Ghita, daca ansamblul masina + rulota nu depășește 3500 kg, poti conduce cu cat. B. 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2017 Salut @Florin Costinescu si bun venit in aceasta comunitate! 1 Distribuie această postare Link către postare
Aurel Vizireanu 132 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2017 Bun venit in comunitate @Florin Costinescu In afara de categoria de permis trebuie sa mai ti cont si de masina cu care tractezi rulota, ai in cartea masinii precizat cat ai voie sa tragi cu acea masina greutatea maxim autorizata cu dispozitiv de franare si fara. 2 Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2017 @Ursu Florin 1 Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 5 Iulie, 2017 Discutiile legate de categorii de permis conducere le-am mutat in topicul dedicat, adica aici 1 Distribuie această postare Link către postare
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 5 Iulie, 2017 Salutare si bun venit! 1 Distribuie această postare Link către postare