Jurj Cosmin 3 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 Salutare, numele meu este Jurj Cosmin, am 38 de ani, de profesie sunt inginer auto, Inca nu posed o rulota, dar de ceva vreme incoace ma bate gandul de a achizitiona una. Deocamdata sunt in faza de informare, tatonare si cu putina rabdare si cu ajutorul informatiilor scrise de voi sunt sigur ca voi alege o rulota cu care sa pot iesi in weekenduri cu sotia si fiica mea de 2 ani. 2 Distribuie această postare Link către postare
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 Bine ai sosit alături de noi, sigur ai cu cine te sfătui în a alege o rulotă în Banat. este o frumoasă comunitate de rulotisti , cu mulți colegi pricepuți ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 @Jurj Cosmin Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 @Jurj Cosmin Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2017 Bun venit în comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2017 Salutare @Jurj Cosmin si bun venit in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2017 Bun venit alaturi de noi si succes in achizitionarea rulotei dorite! Distribuie această postare Link către postare
Jurj Cosmin 3 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2017 Va multumesc pentru primirea calduroasa in sanul comunitatii voastre, in continuare voi mai studia modelele de rulote si ma voi orienta spre o rulota de 3000-4000 de euro intr-o stare si cu dotari cat mai bune. Masina de asemena are nevoie de un carlig de remorcare. Detin un Bmw 525 cu 1800kg sarcina remorcabila du disp. de franare , probabil o rulota cu in jur de 1300kg mma nu streseaza foarte mult transmisia masinii. 1 Distribuie această postare Link către postare
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Trasnea Alin 147 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2017 @Jurj Cosmin, Poti trage lejer cu masina din dotare o rulota de 1300 kg. Distribuie această postare Link către postare
Gego Attila 27 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2017 Bun venit! Distribuie această postare Link către postare