Danut Capra 15 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2017 Ma numesc Danut Capra am 40 ani sunt din Galati si impreuna cu familia mea formata din sotie si 2 copii suntem incantati de iesirile cu rulota. Pana acum 4 luni am detinut o rulota TEC TM2 usurica dar si micuta pe care o tractam cu un Hyundai Santa Fe an 2011, am vandut-o in speranta de a achizitiona una mai mare. Pana acum nu am reusit sa gasesc ceva pe placul meu dar si incadrarea in bugetul alocat pentru aceasta. Sper sa revin mai repede la viata de rulotist. Va multumesc Distribuie această postare Link către postare
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2017 Salutare si bun venit intregului echipaj! Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2017 @Danut.C bine ai venit printre noi! Iti urez sa gasesti exact rulota pe care ti-o doresti! P.S. Te rog intra intra in contul tau si, la numele de utilizator, inlocuieste punctul cu o pauza! Sau scrie pur si simplu Danut Capra. N-ai de ce sa nu te mandresti cu numele tau de familie Multumesc, Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2017 Bun venit in aceasta comunitate @Danut.C ! Distribuie această postare Link către postare
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2017 Bun venit în această comunitate ! Distribuie această postare Link către postare
Danut Capra 15 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2017 multumesc tuturor... modificat user 2 Distribuie această postare Link către postare
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2017 @Danut.C ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2017 @Danut Capra Distribuie această postare Link către postare
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2017 Salut Dane, @Danut Capra!! Bine ai venit in mijlocul nostru, in frumoasa noastra comunitate!! Pune in semnatura un numar de telefon pentru a putea fi contactat mai usor. Sa stii ca si eu sunt in cautarea unei rulote mai mari, cu doua spatii de odihna. Cunoscandu-ne, poate reusim mai usor sa ne realizam scopul final, sa ne gasim rulotele pe care le dorim!! Daca doresti ma poti contacta la numarul de telefon din semnatura! 2 Distribuie această postare Link către postare
Danut Capra 15 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2017 cu mare drag doresc sa ne cunoastem sa impartasim cunostintele la achizitionarea de rulote. Sper sa gasim ceea ce ne dorim si sa putem bea o bere la iarba verde 1 Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2017 @Danut Capra! Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 5 Iulie, 2017 Bun venit în comunitate! Distribuie această postare Link către postare