Cosmin Bucur 2 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2017 De cativa ani m am tot uitat dupa rulota, cort, remorca etc. Anul trecut am cumparat o Toyota 100 din 2001, am pregatit o de offroad si cort pe masina si am iesit cu ea. Ne place foarte mult iar baietelul meu de 5 ani e super incantat de "tanc" si sentimentul de libertate la cort. Sper sa mai aflu de la voi de locuri frumoase, neaglomerate, curate si cu oameni de calitate. La randul meu va voi spune in ce locuri ne am simtit foarte bine. Multumesc 2 Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2017 @Cosmin Bucur. Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2017 @Cosmin Bucur ma bucur ca impartasim aceiasi pasiune si ca ai luat decizia sa vii alaturi de noi. De aceea iti urez si sa ai multe iesiri frumoase! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2017 Salutare si bun venit alaturi de noi @Cosmin Bucur ! Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2017 @Cosmin Bucur Distribuie această postare Link către postare
Marius Radu 51 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2017 @Cosmin Bucur Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2017 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2017 Salutare si bun venit! Distribuie această postare Link către postare
George B 1.815 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2017 Bine ai poposit pe la noi Eu sunt curios cum arata masina si cortul , poate ne faci o prezentare. Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2017 @Mariusradu74 te rog sa intri la profilul tau si sa modifici numele de utilizator in Marius Radu. Multumesc anticipat! Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 5 Iulie, 2017 Bun venit în comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2017 Bun venit pe forum! Distribuie această postare Link către postare
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2017 Bun sosit printre noi! Distribuie această postare Link către postare