Mihnea Marinescu 1 Semnalează Publicat 7 Iulie, 2017 Salutare tuturor. Sunt Mihnea din Braşov şi de curând am achiziţionat prima mea rulotă, un Hobby Classis 420 din 1991. Deşi trecută de prima tinereţe, bătrână încă se tine foarte bine pe picioare şi după câteva retuşuri estetice este pregătită să mă cazeze câteva luni până termin casa. Poate o plimb puţin şi prin ţară dar planurile nu sunt încă făcute. 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Iulie, 2017 Salutare @Mihnea Marinescu si bun venit in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 7 Iulie, 2017 Bine ai venit alaturi de noi @Mihnea Marinescu Distribuie această postare Link către postare
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 7 Iulie, 2017 Bun sosit ! Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2017 .Trebuie si plimbata putin ca da in depresie... 1 Distribuie această postare Link către postare
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2017 Bun venit și să o stăpâniți sanatosi și drumuri bune! Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 9 Iulie, 2017 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 9 Iulie, 2017 @Mihnea Marinescu Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 9 Iulie, 2017 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2017 Bine-ai sosit printre noi! Distribuie această postare Link către postare