Adriana Mihaela 5 Semnalează Publicat 9 Iulie, 2017 Buna ziua, Primul meu concediu cu familia si autorulota mea este la mare, mai precis la Mamaia intr-un caming excelent HOLIDAY CAMPING, este un pic scump dar este chiar pe plaja, am o mica problema cu pompa de apa nu stiu de ce dintr-o data sa oprit, desi e noua in garantie. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Iulie, 2017 Ti-am mutat postarea aici, pentru ca sectiunea in care ai postat initial este dedicata prezentarii autorulotei avuta in dotare...ori postarea ta n-are nici o legatura cu prezentarea, ci cu un camping si o problema tehnica... In legatura cu problema ta, pot fi cel mai probabil 2 cauze : ori s-a ars pompa, ori nu mai are tensiune de alimentare datorita unei sigurante arse, sau altceva... Cere ajutorul unui coleg rulotist daca exista prin camping si sunt sigur ca nu te va refuza... Bafta! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri