Bogdan B 58 Semnalează Publicat 11 Iulie, 2017 Si acum cateva cuvinte despre "caruta" mea (asa o alint): - planet lunar eclipse - am vazut mai multe, dar mi-a placut comparativ cu cele europene si are acoperisul din tabla - am muncit vre-o 3 luni la ea, nu ca ar fi trebuit dar imi place mie sa demontez tot: 2 mici zone putrezite, unde am inlocuit structura, izolatie, placaj, ramforsat suporti cale, montat intarnturi si ridigizat podea, refacut anumite parti din instalatia electrica (am ales sa folosesc 2 cabluri si 2 cuple, una separata ptr. baterie si frigider), lampi exterioare suplimentare cu led (10 buc), desfacut fiecare surubel posibil, curatat fiecare piesa, reasamblat, modificat in final suportul de pat matrimonial si cumparat saltea memory-foam, etc... Finalul: de 2 zile sunt in Vama ? 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Baetu 119 Semnalează Publicat 11 Iulie, 2017 Sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de vacante placute ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Iulie, 2017 Vacante frumoase in continuare! S-o stapaniti cu drag! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 11 Iulie, 2017 Frumoasa rulota, vacante minunate sa aveti. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2017 Vacante superbe sa aveti . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2017 Drumuri bune si vacante frumoase ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristi Enachescu 168 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2017 Sa o stapaniti sanatosi si sa va petreceti cat mai multe clipe frumoase in cat mai multe locuri frumoase. Drumuri bune si vacante placute!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2017 Sa o stapaniti cu drag! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2017 Frumoasa, vacanta placuta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2017 Să o stăpâniți sanatosi și drumuri bune să aveți, vacante minunate cu frumusețea de"căruță ". Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan B 58 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2017 Multumim mult pentru urari ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2017 Supersa o stapaniti sanatosi !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri