Claudiu Corduneanu 6 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2017 Va salut pe toti si ma bucur ca m-ati primit si pe mine !!! Sunt nou cu rulotele , acum 4 zile am achizitionat o rulota marca Thrun Eicker TM4 Va doresc drumuri cat mai multe si sanatate! 3 Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2017 @Claudiu Corduneanu 1 Distribuie această postare Link către postare
Claudiu Corduneanu 6 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2017 2 minute în urmă, Levi N a scris: @Claudiu Corduneanu Multumesc Distribuie această postare Link către postare
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2017 Salutari si 1 Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2017 @Claudiu Corduneanu 1 Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2017 Te asteptam cu prezentarea rulotei in sectiunea Rulota mea 1 Distribuie această postare Link către postare
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2017 și să o stăpâniți sanatosi și drumuri bune să aveți! 1 Distribuie această postare Link către postare
Aurel Vizireanu 132 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare
Claudiu Corduneanu 6 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2017 Multumesc pentru primire 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2017 Si din partea mea, un sincer Bun Venit in aceasta comunitate! 1 Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2017 Bun venit printre noi! Sa ne intalnim sanatosi! Distribuie această postare Link către postare
Marius Negru 207 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2017 Bine ai venit @Claudiu Corduneanu. Stii cum se merge cu rulota? Din poze as zice ca nu. Pozitia fireasca ar fi cam asa . De unde tragi tu e spatele rulotei, de-aia nu ai avut unde sa pui carligul. Daca o intorci invers scapi si de piesa dintre rulota si asfalt si iti va fi mai usor la drum . Acum serios si iesiri cat mai multe si mai frumoase. 1 Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2017 @Claudiu Corduneanu eu iti zic Si eu am un TEC Weltbummler, doar ca ceva mai mic! Distribuie această postare Link către postare