Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2017 Va salut, ieri m-am hotarat sa fac o iesire la pescuit pe lacul Rugănești. O sa stau de azi pana duminica, sper ca vremea să țină cu mine. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2017 Frumoasa locatie... pestele merge ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2017 Am vreo 2 ore de când am ajuns. Nu a miscat nimic pana acum, dar e timp pana duminica. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2017 Bravo ! fir intins s @Ursu Florin ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dinu 41 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2017 Daca vad pestii rulota nu o sa mai ai unde sa-i pui !? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2017 Fir intins colega ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2017 Primul peste a apărut în jur de ora 19:00. 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2017 Nu pot sa cred..., unde ai gasit monstru ala ? dar ai dat la somn sau s-a prins din greseala ? ce sa zic...asa da captura Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Iulie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 14 Iulie, 2017 On 7/14/2017 at 0:12, Dragos M a scris: Nu pot sa cred..., unde ai gasit monstru ala ? dar ai dat la somn sau s-a prins din greseala ? ce sa zic...asa da captura Ă intrat la un boilies de carne Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Iulie, 2017 Peste noapte, nimic? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 14 Iulie, 2017 Pai a sunat stația, dar cine s-a dat jos din pat.... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Iulie, 2017 Aha...E mai dulce somnul ala din pat, decat ala din balta... 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 14 Iulie, 2017 Bravo! Felicitari pentru captura. Fir intins in continuare dar la crap, nu la somn prins in rulota. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 14 Iulie, 2017 Frumos somnul ! Felicitari! Din pacate, eu nu cred ca voi putea ajunge anul acesta pe Ruganesti 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Robert Patrick 255 Semnalează Publicat 15 Iulie, 2017 Salut Florin! Esti mai meserias la pescuit decat la fotbal... Te felicit si abia astept sa ne vedem! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2017 Bravoooo Florin !Superbă lighioana aia , fir întins! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Dinu 129 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2017 De unde ai cumparat sezlongul din prima fotografie? Caut sa imi cumpar ai eu 2 bucati. Multumesc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2017 Felicitari Florine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2017 Frumoasă captură! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2017 Florine!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 în urmă cu 22 ore, Florin Dinu a scris: De unde ai cumparat sezlongul din prima fotografie? Caut sa imi cumpar ai eu 2 bucati. Multumesc. Eu le-am luat din Dedeman la 109 lei/ buc., ...el mi se pare ca din Metro la o oferta mai buna, parca 90 lei / bucata.. Detalii in topicul de mai jos. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri