Marius Radu 51 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2017 A venit si randul meu sa-mi prezint noua achizitie Este o rulota Elddis Odyssey 482 din anul 2006, greutate proprie 1100kg, MMA 1300kg. Am plecat dupa ea, din Bucuresti, tocmai la Oradea. A fost dragoste la prima vedere, vazut, placut, luat . Ca si dotari , cele standard la o rulota normala. In plus ar fi cabina de dus si moover, acesta din urma nefiindu-mi de trebuinta l-am vandut 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2017 Arata foarte bine! Sa o folositi sanatosi! Cu ce tragi de ea? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Radu 51 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2017 VW Passat , motor de 2000 cmc, 140 Cp 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai B 17 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2017 Foarte frumoasa, sa va bucurati de ea ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dinu 41 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2017 Da! Cu alte cuvinte, "misto"! Sa va poarte sănătoși ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 Eleganta! Sa o stapaniti sanatosi si sa faceti multe iesiri cu ea! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 Felicitari pentru achizitie @Marius Radu ! S-o stapaniti cu drag, vacante frumoase! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 Foarte frumoasa, să o stăpâniți sanatosi și drumuri bune să aveți parte, numai bucurii! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Radu 51 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 Mii de multumiri pt aprecieri 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristi Enachescu 168 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 Sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea. Drumuri bune si cat mai multe vacante frumoase petrecute cu aceasta casuta frumoasa! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 Vacante minunate! Acum nu ai (ma rog, avem caci suntem apropiati de varsta) dar sa vezi tu pe la 60 de primaveri ce-ti mai doresti un mover... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurel Vizireanu 132 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 Arata foarte bine! Sa o stapaniti sanatosi, cat mai multe iesiri. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurel Vizireanu 132 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 @Marius Radu Ne spui si noua un pret? 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 Sa o stapaniti sanatosi si multe vacante cu ea! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Radu 51 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 Pretul a fost de5000 euro, negociat la 4800 euro 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu Cica 193 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 Inca o data se confirma clasa englezoaicelor ! Puteti detalia dotarile? Toate bune! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2017 Sa o stapaniti cu drag! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Tudor M 0 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 La aceasta marca imi place dispunerea paturilor. Si faptul ca are o baie mare in spate dar nu cred ca este modelul acela. Este pentru toate sezoanele? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri