Florin G. 13 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2017 Mă numesc Florin, sunt din Râmnicu Sărat, judeţul Buzău şi sunt pasionat de ieşirile în natură! Nu sunt posesor de rulotă (cel puţin deocamdată), însă îmi plac sejururile cu cortul, atât în campinguri organizate, cât şi off-camping. M-am înscris pe acest forum pentru a oferi şi a primi informaţii despre locuri de campare şi -de ce nu- despre rulote. Mă bucur să vă întâlnesc (cel puţin online, deocamdată)! 2 Distribuie această postare Link către postare
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2017 suntem cortişti acum, ...mâine rulotişti! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2017 Bun venit alaturi de noi @Florin G. ! Distribuie această postare Link către postare
Marius Radu 51 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2017 Salutare si Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2017 Succes in achizitionarea rulotei dorite! Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2017 Salutari si Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2017 Bun venit @Florin G. Distribuie această postare Link către postare
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2017 Bun venit pe forum! Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2017 @Florin G. Distribuie această postare Link către postare
Fani Cotiga 16 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2017 Bun venit pe forum și succes in achiziționare uneia rulote ! Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2017 Bun venit si bafta cu achizitia! Distribuie această postare Link către postare