Lupascu 7 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 Numele meu este Lupascu Lucian sunt din Arad si posesor unui Ford Galaxy 1.9 (96kw) tinând cont de placerea de a calatorii si de a sta cât mai mult in natură am decis alaturi de familia mea ( eu, sotia si fiica de 12 ani ) sa achizitionam o rulota care sa ne deserveasca in timpul iesirilor la iarba verde , neavând experienta in acest domeniu m-am inscris in comunitatea dumneavoastra pentru a studia , cerceta , intreba si pune in aplicare toate sau macar o parte din acele criterii de selectie a unei rulote turistice , sper sa ne cunoastem cu câti mai multi membri personal , 4 Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 @Lupascu! Distribuie această postare Link către postare
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 Bine ai venit si bafta la alegerea rulotei dorite ! Distribuie această postare Link către postare
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 Bine ai venit in comunitate! Eu am ajuns la conncluzia ca e musai sa te duci in Olanda pentru a-ti cumpara rulota. Cu ce cheltui pe drum si cu cat dai pe rulota ajungi aproape la aceiasi bani pe care ii dai pe o rulota achizitionata de la noi, dar macar acolo ai o varietate mai mare si iti poti alege ce vrei. Bine, depinde si de buget, daca ai un buget peste 4000 de euro este mai bine sa te duci in Olanda. Bafta 1 Distribuie această postare Link către postare
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 Bun venit ! Citește, învață, întreabă, te vom ajuta. Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 Succes in achizitionarea rulotei dorite! Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 Salutari si Indiferent de bugetul pe care il ai, este rcomandat sa vezi cat mai multe rulote inainte de a hotara ce cumperi ! Bafta in alegerea rulotei! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 si succes la achizitionarea rulotei pe care ti-o doresti! Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 @Lupascu Distribuie această postare Link către postare
Dinu 41 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 Salutare, Studiaza atent ofertele dar sa nu uiti ca vara trece ! ? Distribuie această postare Link către postare